Мапа на сајтот|Помош мк
Физички лица|Правни лица
За нас|Деловна мрежа|Друштва на банката|Контакт

Вреден е секој миг!

90 години заедно со вас. Сигурност, доверба, верност и стабилност секој миг од животот. Пензионерски кредити со најповолни камати.

Ваш постојан пријател 24 часа со вас!

Дебитната и кредитната картичка на Поштенска Банка Ви нудат купување без провизија на сите продажни места со знакот на Поштенска Банка. Клиентите кои поседуваат дебитна или кредитна картичка на Поштенска Банка имаат бесплатна можност да го користат e-Banking системот на Поштенска Банка АД

Физички лица
 
Правни лица
 
Информации
   

 

Потрошувачки кредити Кредити кои можете да ги намените како сакате, а ние навремено и едноставно ке ви овозможиме. Повеќе»
Електронско банкарство  Брзо и едноставно проверете ја состојбата на Вашата сметка. Најава»
 

 

Вести
архива на вести »
Електронски Услуги
Инфо Банка
Апликација за...
Калкулатор
Лоцирај
Локатор на филијали, АТМ и POS-терминали затвори
Листа
Опции
Населено Место:
Лоцирај
АТМ
Филијала
POS-терминал
Курсна Листа
ПродаженКуповенСреден
eur61.861.361.69
usd45.443.644.6156
За нас|Деловна мрежа|Друштва на банката|Контакт
Contact Us
© Поштенска Банка АД Скопје, Македонија|Тел/ 02 3140-202|banka@postbank.com.mkПолитика за приватност